Spatiu Publicitar
Poll: Flori preferate
Care sunt florile dumneavoastra preferate?
Newsletter
Email:

PUBLICITATE

Daca doriti publicitate pe site-ul ora7.ro, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa contact@ora7.ro cu solicitarea dvs.

Sistemul de publicitate ora7.ro este unul rotativ, astfel incat fiecare client are asigurata o expunere similara in toate pozitiile de publicitate de pe site. Clientii vor avea cate trei bannere, in fiecare moment fiind afisat pe site unul dintre ele, intr-una dintre pozitiile predefinite.

Contractele de publicitate se incheie pe perioade de la 1 luna la 6 luni.

 Pachete Publicitare ora7

 

Gluma zilei weekend 19-20 Noiembrie 2011

Un iluzionist lucra pe un vapor.In fiecare saptamana, dadea o reprezentatie.De fiecare data, spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa faca mereu ...
Articol intreg

Despre prietenie

Sa nu legi niciodata prietenie cu omul pe care nu-l poti respecta (Charles Darwin)

Amurg editura Rao

Care sunt granitele iubirii? Conteaza cum arata, cati ani are, cum este celalalt? Iubirea este inexplicabila si nu are limite, in nici un caz limite pe care sa le vedem cu ochiul liber. Ne indragostim de persoane total diferite, mergand uneori involuntar pe principiul polii opusi se atrag. Putem iubi persoane diferite din mai multe puncte de vedere: varsta, fizionomie, gusturi, ideologii s.a.m.d.Dar ce se intampla cand te indragostesti de cineva care nu este om, de un vampir?
Horoscop
Horoscop Berbec Horoscop Taur Horoscop Gemeni Horoscop Rac Horoscop Leu Horoscop Fecioara Horoscop Balanta Horoscop Scorpion Horoscop Sagetator Horoscop Capricorn Horoscop Varsator Horoscop Pesti